Cinci semne ca partenerul tau nu te iubeste!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:08

Esti intr-o relatie si sexul este mai minunat ca niciodata, dar intrebarea ta ramane daca el te iubeste cu adevarat. Dr. Jane Greer experta in dragoste si sex a dezvaluit care sunt primele cincin semne ca partenerul tau se preface ca te iubeste.

1. Daca iti spune "Eu vreau sa fiu doar cu tine", mare atentie. Intrebarile care ar trbui sa-ti vina in minte sunt: "Ei bine, cine altcine?", "Cu cine altcineva ar vrea sa fii?", "De ce sunt eu singura?", "Ce inseamna asta cu adevarat?".

2. El spune: "Vreau sa ai copilul meu". De foarte multe ori el afirma acest lucru doar pe moment, dar nu inseamna ca asta va gadi si a doua zi.


3.
El nu este afectuos si daca tul il saruti si el te saruta inapoi si observi ca ochii lui sunt deschisi si se uita in alta parte, ar fi bine sa stii ca este un semn care trebuie luat in considerare.

4. El face promisiuni si tot el le incalca. Daca iti promite mereu ca veti iesi in oras sau ca ii vei cunoaste familia, dar acest lucru nu se intampla niciodata.
Trebuie sa stii ca exista un motiv pentru care nu-si tine promisiunile.


5
. El vobeste intotdeauna despre viitor, dar parca acel viitor nu vine niciodata. Este vorba despre ce se va intampla, dar tu nu vei avea parte decat de ceea ce nu s-a intamplat.

In concluzie daca obervi ca astepti de ceva timp sa se intample ceva intre tine si iubitul tau si singurul lucru care este notabil este ca aveti o viata sexuala de nota 10, el s-ar putea sa te minta ca te iubeste.
Trebuie sa fii mai atenta la ce se intampla in jurul tau si asta pentru ca acest barbat este in permanenta cautare de ceva mai bune si cu siguranta te va parasi cand iti va fi lumea mai draga.

 

Taguri: