Gabriela Cristea Toader a facut spectacol in bucatarie VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:09

O declaram pe colega noastra Gabriela Cristea o bucatareasa desavarsita!

Daca pentru unii sa faci lebar, caltabos sau orice alt preparat de Craciun reprezinta un chin, pentru Gabi totul e un fleac. Cam o zi jumate ii ia sa prepare totul pentru Craciun, dar asta pentru ca gateste in cantitati industriale. Ce pregateste mai exact pentru masa de sarbatori, aflati din materialul urmator. O sa va ploua in gura!

In casa Gabrielei Cristea se strang de Craciun cel putin 20 de invitati, asa ca vedeta trebuie sa pregateasca mancarea in cantitati industriale! Asta e traditia! Prietenii vin an de an sa se infrupte din bunatatile colegei noastre, semn clar ca-i
o gospodina talentata.

Desi nu era Marcel prin preajma, ca sa-i sara in ajutor, salata beof ii iese de minune Gabrielei. Se vede de la o posta ca-i experta in bucatarie!

Pe langa salata de beof, Gabriela a tinut sa ne surprinda si cu un desert delicios: placinta cu iaurt! YAMMY! La fel ca si salata de mai devreme, prajitura arata nemaipomenit. Inainte sa ne punem pe infulecat insa, am fost curiosi ce cadou si-ar dori colega noastra de Craciun.


 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.