"Vrei sa fii milionar?" si-a desemnat castigatorii rundei speciale cu intrebari despre copii!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:10

Pe parcursul a 3 luni de zile, Kanal D a desfasurat pe pagina de Facebook „Vrei sa fii milionar?” un concurs in care fanii paginii de Facebook al celui mai indragit concurs de televiziune au raspuns in fiecare zi la o intrebare de cultura generala pentru a intra in cursa pentru un premiu de... milioane! Acum ca runda finala si-a gasit castigatorul, noi continuam sa va testam cunostintele cu 4 runde speciale pana la sfarsitul anului!

Saptamana trecuta (19.12- 23.12), tema concursului a fost "intrebari pentru copii". Participantii au folosit aplicatia speciala de pe pagina de Facebook" Vrei sa fii milionar?", care se gaseste AICI, pentru a raspunde la intrebarile zilnice si a intra in competitie pentru premiile puse in joc! Regulamentul concursului poate fi consultat facand click pe link-ul urmator: Regulament Concurs.

Haideti sa vedem care sunt castigatorii rundei finale, alaturi de punctaj si premiile castigate!

1.
Nicoletta Aldea- 123 de puncte- rucsac
2. Adina Frunza- 93 de puncte- tricou
3. Alicia Bianca- 81 de puncte
- tricou
4. Maria Doamna- 80 de puncte- tricou
5. Cristian Marin- 75 de puncte- tricou

Felicitari si, in asteptarea unui nou an in care va pregatim la fel de multe surprize, va dorim sa aveti parte de Sarbatori Fericite si un An Nou mai prosper!

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.