Nu stii unde sa mai mergi de Craciun? Iti prezentam cateva idei! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:17

Cu pasi repezi se apropie sarbatorile de iarna. Cand spunem Craciun, spunem masa imbelsugata cu sarmale aburinde, bradul impodobit si, bineinteles, la distractia de sarbatori. Cum se distreaza bucurestenii nostri?

Pentru unii dintre noi, Craciunul inseamna familie, inseamna brad impodobit si bucate pregatite de mama. Pentru altii insa, obiceiurile de sarbatori sunt altele – lor le place sa le bubuie muzica in urechi, sa le danseze animatoarele si animatorii, sa le sparga stroboscopul ochii si… sa curga bautura... Special pentru ei, cluburile scot in fiecare an la inaintare oferte cat mai atractive pentru Craciun si Revelion. Sa fie oare multi cei care aleg sa isi petreaca sarbatorile de iarna sub globul disco?

Nici nu mai conteaza care-i destinatia.
Poate sa fie vorba despre munte, despre capitala, despre alt oras, sau chiar despre alta tara… ideea e ca oriunde ar ajunge, majoritatea petrecaretilor ar cauta cel mai tare club din zona si s-ar infiinta in el. De parca nu asta au facut in fiecare weekend din an. Dar, ce vreti? Gusturile nu se dicuta!


 

Taguri: