Barfe din showbizz. Nicoleta Luciu a revenit la silueta de fotomodel? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:18

Nicoleta Luciu a revenit la formele pe care le avea inainte de a naste? E adevarat ca arata atat de bine incat de sarbatori revine pe podiumul de moda?

Cum era de asteptat, dietele si infometarea isi fac treaba, iar kilogramele dispar. Cu greu, ce-i drept… pentru ca au si femeile poftele lor!

Asa e! Si se pare ca asta e cel mai vizibil efect al sarcinii. Cristina e gravida in 5 luni si va avea o fetita. Sotul ei e bucuros nevoie mare. Alin Ionescu isi apreciaza din ce in ce mai mult sotia, iar mai nou, datorita buzelor ei carnoase, acesta o alinta spunandu-i “Ratusca”.


Incredibil! La doar doua luni si jumatate de cand a adus pe lume tripletii, vedeta a dat jos 22 de kilograme. Cum a reusit sa slabeasca? Prin multa miscare. A mers pe banda, a pedalat la bicicleta stationara si a inotat. In plus, meniul Nicoletei a fost alcatuit din carne slaba, iaurturi, branza, legume si fructe!

Alexandra Stan nu e o artista originala? Oare e adevarat ca o copiaza intru totul pe mult mai celebra Rihanna?!

Nici pomeneala! Doar pura intamplare a facut ca la un eveniment organizat in Madrid, romanca sa poarte acelasi model
de pantaloni scurti pe care l-a imbracat si Rihanna, in urma cu ceva vreme. Iar pentru asta, cantareata noastra ar fi fost criticata dur! Sa fim seriosi… e vorba DOAR de o pereche de pantaloni.

Sa fie oare adevarat zvonul potrivit caruia Anca Badiu a fost la un pas de a se sufoca in somn?

Solista a confirmat pentru Cancan! Anca a spus ca in urma cu cateva zile a facut o criza de astm in timpul noptii, iar catelul ei a fost cel care a salvat-o! Patrupedul a trezit-o in momentul in care a simtit ca
aceasta se sufoca! “Ma simt mai bine, nu mai iau cortizon, fac tratamente cu aerosoli si voi merge si in strainatate pentru o serie de analize”, a mai spus artista.

 

Taguri: