Carnea de curcan, o alternativa sanatoasa si dietetica pentru masa de Craciun VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:21

Daca pana acum carnea de porc era la mare cautare pentru masa de Craciun, unii romani s-au reorientat si cauta carnea de curcan pentru masa de sarbatori.

E mai ieftina si nici nu ingrasa.

Gata cu sunculita de purcel pe masa de Craciun! A venit vremea curcanului!

Pana acum se obinuia ca aproape in fiecare gospodarie sa fie sacrificat cate un purcel pentru a sarbatori Craciunul si Anul Nou, a venit randul curcanilor sa ajunga piftie.

Crescatorii si fermierii recomanda carnea de curcan pentru ca este mai sanatoasa. Puteti sa mancati in voie, nu exista riscul sa luati in greutate.
Are un nivel proteic mai mare decat carnea de purcel si, cel mai important, nu contine colesterol.

Un curcan crescut in ferme ecologice ajunge in jur de 400 lei, in timp ce un pucel ajunge si la 1000 lei.

 

Taguri: