Muzica de petrecere, colinde si voie buna - Luni 26 decembrie la "Draga mea prietena"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:21

Atmosfera de sarbatoare ne ofera Gabriela Cristea Toader la “Draga mea prietena”, luni 26 decembrie, de la ora 10.00, cu muzica de petrecere, colinde si voie buna!

Pe numele sau real Adrian Dinut, Adi de la Valce a vine la emisiune impreuna cu sotia Cristina si fiul lor Alex, pentru a ne spune cum imparte viata de familie cu cariera, dar si pentru a ne prezenta o noua piesa, in premiera.
 
Alaturi de noi va fi si Lavinia Pirva! Ea vine sa ne colinde, sa ne povesteasca ce a facut de Craciun si ce cadouri a primit!
 
Adi Cristescu
& Opis Band (orchestra alcatuita din 20 instrumentisti) ne vor bucura Sarbatorile de iarna cu
muzica live! Proiect nascut din pasiunea pentru muzica adevarata, Opis Band reprezinta Opera Nationala Romana din Iasi, care alaturi de Adi Cristescu ridica orice audienta in picioare si transforma orice fel de eveniment intr-unul de neuitat!
 
Violeta Constantin vine la “ Draga mea prietena ” pentru a ne povesti despre albumul cu muzica de petrecere pe care-l va lansa de Sarbatori.
Iar Cristi Vaduva, bucatarul nostru, va rasfata invitatii cu delicatese culinare specifice Sarbatorilor de iarna,  “Curcan Festiv” si “ Prajitura cu Branza de Vaci ”!
 
Nu rata editia speciala “Draga mea prietena” de luni, 26 decembrie, la Kanal D!


 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.