Mama Malinei Olinescu: "Sunt intr-un vis urat!" Urmareste in EXCLUSIVITATE declaratiile unei mame indoliate VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:22

Doina Spataru, mama Malinei Olinescu, tanara cantareata gasita fara suflare in aceasta dimineata nu-si gaseste cuvintele pentru a spune ce simte.

Ea a dat cateva declaratii in EXCLUSIVITATE pentru Stirile Kanal D. Familia, colegii si prietenii sunt in stare de soc. Nimanui nu-i vine sa creada ca Malina Olinescu a luat o asemenea hotarare.

"Nu pot sa spun nimic! Va multumesc tuturor si tuturor posturilor de televiizune, dar nu va pot spune nimic. Doar atat, ca sunt intr-un vis urat, sunt intr-un cosmat din care nu pot sa ma trezesc.
Nu-i adevarat!",
a afirmat vizibil socata Doina Spataru, mama Malinei Olinescu. Apropiatii sustin ca Malina a avut parte doar de dezamagiri in dragoste. In anul 2000 s-a casatorit cu Dan Tesco, claparul trupei Compact.

Ai fi jurat ca mariajul lor va dainui o vesnicie. Dar, dupa 4 ani isi faceau aparitia primele certuri intre ei. Iar in 2007 Dan Tesco depunea actele de divort. Desi separarea a fost una discreta si fara scandal, prietenii Malinei spun ca aceasta s-a inchis in ea.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.