Uite cum a ajuns CRBL din golan un familist convins!VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:23

CRBL o duce bine pe toate planurile. Are o familie de nota 20, cariera ii e infloritoare, iar conturile din banca s-au ingrasat mai ceva decat porcul in ajun. Din toata fericirea asta, a aparut K-Boom! Ultimul hit al cantaretului vorbeste despre trecut, dar si despre prezent.

Eduard Mihai Andreianu, sau CRBL pentru toata lumea, a pornit de jos, dar acum a ajuns in varfurile ierarhiei muzicii romanesti! Ultimul lui hit, K-Boom, razbate dintr-o gramada de difuzoare.

“Golanelile” din tinerete sunt acum doar o amintire pentru artist. Poate doar pe scena sa mai faca vreo nebunie. In rest, se dedica trup si suflet familiei! Pentru CRBL cele mai importante fiinte de pe lume sunt sotia Elena si fetita Alessia.


Pe langa familie, viata lui CRBL se intregeste prin muzica si dans. E tot timpul in miscare- ba in trupa Simplu, ba la scoala lui de dans, ba in concertele solo. Nici Elena nu-i mai prejos. Sotia artistului este o coregrafa talentata! Cu cine sa semene atunci micuta Alessia?

Daca tot e antrenata de doi talentati, Alessia s-ar putea gandi serios sa pregateasca un dans special pentru Mos Craciun.
Dupa ce-l va impresiona, ii va putea cere orice cadou doreste!

 

Taguri: