"Vrei sa fii milionar?" si-a desemnat castigatorii rundei speciale despre traditii de Sarbatori!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 13 iul 2020, 17:09

Pe parcursul a 3 luni de zile, Kanal D a desfasurat pe pagina de Facebook „Vrei sa fii milionar?” un concurs in care fanii paginii de Facebook al celui mai indragit concurs de televiziune au raspuns in fiecare zi la o intrebare de cultura generala pentru a intra in cursa pentru un premiu de... milioane! Acum ca runda finala si-a gasit castigatorul, noi continuam sa va testam cunostintele cu 4 runde speciale pana la sfarsitul anului!

Saptamana trecuta (5.12- 9.12), tema concursului a fost "traditii de Sarbatori". Participantii au folosit aplicatia speciala de pe pagina de Facebook "Vrei sa fii milionar?", care se gaseste AICI, pentru a raspunde la intrebarile zilnice si a intra in competitie pentru premiile puse in joc! Regulamentul concursului poate fi consultat facand click pe link-ul urmator: Regulament Concurs.

Haideti sa vedem care sunt castigatorii rundei finale, alaturi de punctaj si premiile castigate!

1.

Nico Anca- 116 de puncte- rucsac
2. Maria Doamna- 114  de puncte- tricou
3. Mariela Conti- 99 de puncte
- tricou
4. Iulian Jitaru- 96 de puncte- tricou
5. Adina Frunza- 87 de puncte- tricou

Felicitari si va asteptam si saptamana viitoare pentru o noua runda speciala in cadrul aplicatiei de pe pagina de Facebook "Vrei sa fii milionar?"!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor

 


Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.