Alec Baldwin, dat jos din avion. Afla din ce motiv a produs panica starul american!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:24

Actorul american, Alec Baldwin, a fost debarcat dintr-un avion al companiei American Airlines deoarece a refuzat sa-si opreasca telefonul mobil.

Starul a fost surprins jucandu-se pe telefon de insotitoarele de bord. A fost rugat sa inchida telefonul, dar a refuzat. Pilotii erau pe punctul de a executa manevrele de decolare, cand au fost anuntati ca exista o problema cu unul dintre pasageri. Capitanul aeronavei a luat hotararea de a-l da jos pe Alec Baldwin deoarece actorul devenise reclacitrant.

Alec Baldwin se inscrie prin acest incident pe o lungă lista de vedete (Gérard Depardieu, Courtney Love, Jean-Luc Delarue, Josh Duhamel) care au invatat pe propria piele faptul ca atunci cand calatoresc cu avioanele unor companii comerciale au acelasi statut ca si
ceilalti pasageri.

Alec Baldwin a trimis apoi o scrisoare, publicata in Huffington Post, prin care isi cere scuze fata de ceilalti pasageri pentru incidentul creat. Baldwin nu mentioneaza, insa, nimic despre compania americana aeriana si nici despre personalul care l-a dat jos din avion.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.