Le recunosti? Uite cum aratau vedetele autohtone in adolescenta!VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:30

Moda anilor `80 si `90 nu a iertat pe nimeni. Asa cum in ziua de azi toate domnisoarele isi doresc silicoane si botox, prin `90 tanjeau sa aiba codite la fel ca ale fetelor din trupa Andre.

Barbatii, astazi pedanti, cu pantofi si ceasuri de mii de euro, erau de gasit pe la concertele rock ale anilor `80 cu pletele in vant. Fara alte cuvinte, va prezint… vedetele in tinerete!

Incepem cu Cristian Boureanu. Daca acum sotul Valentinei Pelinel are frizura si imbracaminte care sa rezoneze cu functia de deputat, pe cand avea doar 20 de anisori arata cu totul altfel! Era un nonconformist convins si se purta ca atare.
Tanarul Cristian detinea o podoaba capilara ce facea domnisoarele sa moara de invidie. Cu parul lui cret si stufos s-ar fi integrat de minune in trupa “Jackson Five”

Vi-l imaginati pe Robert Turcescu pe o scena, imbracat neglijent, pletos si cu o chitara in mana?! Putini sunt cei care stiu ca, in urma cu 15 ani, realizatorul de televiziune de azi facea parte dintr-o formatie rock, unde canta alaturi de alti patru colegi.
Dar viata e plina de surprize. Asa ca in loc sa faca show-uri pe scenele patriei, Robert Turcescu a ajuns sa faca talk-show-uri la televiziune.

Acum aproximativ 1548 de ani Irinel Columbeanu era un pustan vivace si rebel. Se angajase la combinatul de crestere a porcilor de la Baloteşti, pusese ban peste ban si reusise sa-si cumpere un Oltcit, de care era tare mandru. La fete n-a prea avut noroc in adolescenta, dar a recuperat atunci cand Oltcitul s-a transformat in Rolls Royce.
Monica stie!!! Un singur lucru a pastrat Irinel cu sfintenie – inaltimea!

Lasam deoparte tineretea zbuciumata a barbatilor si ne ocupam de cea a femeilor celebre. Prima pe lista – Loredana Groza. Cantareata a fost un fashion-icon inca de mica, de la varsta de 16 ani. Imaginea ei de atunci includea parul rebel, sacourile largi si jeansii cu talie inalta. De-a lungul timpului ne-a tot uimit cu outfit-urile ei, insa cel mai tare ne-a placut atunci cand a pozat goala.
De cand o stim a ramas fidela parului balai si a avut grija sa fie intotdeauna in pas cu moda. Nu stim cat de greu i-o fi fost, dar stim sigur ca a reusit!

Pe vremea cand trupa Andre canta “Mosule, ce tanar esti”, iar fetele de la Candy ne rugau insistent sa le lasam in pace, coditele afro au facut cateva “victime” si pe la noi. Giulia Anghelescu, Andreea Antonescu si Oana Zavoranu s-au lasat atunci pe mana specialistilor, iar din capul lor porneau sute de codite in diferite culori.
Nu ne dam seama exact cum reuseau sa-si spele parul in astfel de conditii, insa e cert ca la ora aceea orice adolescenta si-ar fi facut- daca era lasata de parinti – aceeasi coafura.


 

Taguri: