Cove catre Mantea:"Ce fata de soarece ai!" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:32

Dupa o zi intreaga de munca, abia cand a crezut ca poate sa traga un pui de somn linistit, Cove se trezeste in camera lui cu o aparitie ciudata.

In toiul noptii, Cove se pomenste trezit din somn de catre nimeni alta...Andreea Mantea care trebuia sa mearga la toaleta, afara, pentru ca facea pipi pe ea. Buimacit de somn si abia clipind, Cove nu a realizat cine se afla in fata lui, mai ales ca Andreea avea o fata ciudata, incat l-a speriat de-a binelea pe colegul ei. "Cove, trezeste-te, ca fac pipi pe mine, nu mai pot..." La care Cove, cu ochii carpiti de somn a tras o sperietura zdravana cand a vazut-o.
Gata sa n-o mai recunoasca: "Cine esti?""Cum, cine sunt", raspunde Mantea. S"unt eu, Andreea. Mi-au facut o masca din crema, ca sa nu mi se deshitrateze tenul pentru ca aici la munte e frig." Ce fata e soarece ai", ii spune colegul ei.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.