Cea mai aglomerata parcare din lume! Invata cum sa-ti parchezi masina intr-un loc inghesuit! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:33

Toti stim ca in Bucuresti, in special locul unde iti poti parca masina este foarte limitat, si de aceea de cele mai multe ori nu ai unde sa-ti la vehiculul.

Aceasta problema nu este intalnita doar in Romania, ci si in alte tari unde numarul masinilor este foarte mare, iar un asemenea exemplu este China. Pentru ca populatia acestei tari este din ce in ce mai mare, adica 1.329.740.000 locuitori si numarul de masini este tot mai ridicat, ceea ce ingreuneaza enorm de mult traficul.

Ei bine, toti stim ca atunci cand vine vorba de inventivitate chinezii sunt cei mai buni.
Asa ca, in materialul video de mai jos poti vedea ce solutie au gasit in asa fel incat toata lumea sa aiba un loc de parcare. Este incredibil cat de atenti sunt si cum in ultima perioada nu s-au inregistrat tamponiri in parcari, spre deosebire de noi.

Urmareste materilul video si vei ramane uimit de cum reusesc chinezii sa-si parcheze masinile intr-un spatiu extrem de redus.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.