Un prezentator de la NBC ignora faptul ca in studio a pornit alarma de incendiu! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:34

De cand suntem mici am fost invatat ca in momentul in care auzim o alarma care anunta un incendiu sau un pericol, in timp ce ne aflam inntr-o cladire este indicat sa o parasim cat putem de repede.

Cel putin teoretic si nu trebuie sa plecam din cladire oricum, ci in ordine si cat se poate de clam, asta in functie de situatie. Ei bine, nu o sa va vina sa credeti, dar o alarama de foc a pornit in timpul unei transmisiuni live de stiri, de la NBC. Care credeti ca a fost reactia prezentatorului?

Ei bine, gazda jurnalului Brian Williams nu si-a schimbat nici macar tonalitatea vocii in mometul in care a pornit alarma in studio.
El a precizat doar ca se aude o alarma de incendiu si si-a continuat linisit treaba. Mai mult decat atat acesta si-a cerut si scuze: "Sa ne iertati, dar a pornit alarma care anunta un incendiu, la noi in studio".

Trebuie sa urmareste momentul pentru ca acest prezentator chiar merita tot respectul pentru ca este un adevarat profesionist.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.