Iata ce nume a ales Cristina Spatar pentru fetita ce o va aduce pe lume!VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:39

Cristina Spătar este in al noualea cer! Artista se pregateste sa devina din nou mama.

In urma cu cateva saptamani, atunci cand a fost anuntata de medicul ei ca este iarasi insarcinata, vedeta a avut o mare curiozitate – care este sexul viitorului copil? Si nu s-a lasat pana nu a aflat raspunsul la intrebare, mai ales ca sotul ei, Alin, spera din tot sufletul ca va fi vorba despre o fetita. „Mi-am dorit mult sa mai am inca un copil si iata ca sunt in patru luni.
Eu ma gandeam ca voi avea un baietel, Alin insa isi dorea o fetita si iata ca a avut noroc!”, spune Cristina. In familia artistei a inceput deja greaua misiune de alegere a numelui. Variantele de pana acum sunt: Aida, Carolina si Gratiela! Orice ar alege... noua NE PLACE!

Vietuitoarea balaie si rar cuvantatoare din studioul emisiunii lui Mihai Morar, pe numele ei Marina Dina, se crede cel putin Mihaela Radulescu.
Asa se face ca acum vrea emisiune in prime-time, pe care s-o prezinte ea! Obraznicia domnisoarei merge pana-ntr-acolo incat i-a dat papucii lui Morar, pentru ca s-a saturat, dom’le, sa fie asistenta. Mai nou Marina Dina viseaza la show-uri de maxima audienta si la contracte grase de publicitate! Pentru ca ifosele asistentei nu au nicio legatura cu realitatea, iar domnita se intinde mai mult decat ii e plapuma... NU NE PLACE!

Adela Popescu este o vedeta sincera, care nu s-a ferit niciodata sa recunoasca ca s-a nascut si a crescut la tara, in satul Şuşani din judetul Valcea.
Ba mai mult, povesteste de fiecare data ca a avut o copilarie foarte frumoasa si ca inca mai tine legatura cu prietenii ei de acolo. Recent, iubita lui Radu Valcan s-a alaturat unei campanii care condamna violenta in familie. „Eu am trait la tara, unde a-ti bate sotia nu e ceva iesit din comun, iar vecinul nu are voie sa intervina pentru ca este o chestie in familie.” declara Adela, care considera ca o femeie batuta este un suflet chinuit.
Din fericire, parintii ei nu au fost niciodata in aceasta situatie, dar asta n-o impiedica sa vrea binele altor femei. Pentru ca este altruista si pentru ca nu a uitat de unde a plecat... Adela Popescu NE PLACE!

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.