Excluderea din partid a lui Mircea Geoana, legea cainilor comunitari si Black Friday fac topul celor mai populare subiecte de saptamana aceasta!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2020, 16:38

In fiecare sambata, Kanal D iti face rezumatul celor mai importante evenimente de peste saptamana, ca tu sa te poti bucura de mai mult timp liber, fara sa pierzi contactul cu actualitatea.

Parlamentarii au adoptat, marti, legea cainilor maidanezi, care prevede posibilitatea eutanasierii. Locuitorii oraselor sunt cei care vor decide daca vor uciderea animalelor sau nu. Proiectul privind gestionarea cainilor fara stapan, adoptat marti de deputati, prevede ca eutanasierea cainilor fara stapan se va putea realiza dupa ce autoritatile locale vor consulta populatia prin sondaje de opinie, referendumuri sau adunari de cartier si ca toti cainii vor fi "cipati".

Decizia a fost luata cu 168 de voturi pentru, 111 impotriva si 14 abtineri.

Comitetul Executiv al PSD, a discutat marti propunerea de excludere din partid a lui Mircea Geoana. S-a votat excluderea din partid a lui Mircea Geoana, presedintele Senatului Romaniei, o decizie luata fara ca omul vizat sa fie audiat. In timp ce presedintele Senatului Romaniei dadea declaratii presei, CNAIM a votat excluderea sa din PSD cu 45 de voturi "pentru", 5 "impotriva" si 2 abtineri.


Fenomenul de import american, Black Friday (Vinerea Neagra "a cumparaturilor") a luat cu asalt retailerii si clientii din Romania. Magazinele de electronice si electrocasnice s-au intrecut in anunturi despre reduceri pe net de pana la 60% si evenimentul s-a soldat cu multe site-uri picate si stocuri epuizate. Fiind prima initiativa de acest fel, in Romania nu s-au intalnit clasicele imbranceli disperate pentru a pune mana pe reduceri, asa cum se intampla in America.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”