Dezvaluiri incendiare despre obsesiile Angelinei Jolie

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:43

Nu una, ci mai multe surse au dezvaluit lucruri cel putin bizare despre obiceiurile culinare ale Angelina Jolie care depasesc orice dieta de la Hollywood.

Potrivit unui angajat, Angelina a devenit obsedata de unele alimente. Cateodata mananca acelasi aliment zile in sir. Acum a devenit obsedata de supa. Acesta isi aminteste ca mananca supa usoara, chioara si cere acest fel de mancare intr-una.

"In loc  sa aiba o dieta echilibrata si sa dea un exemplu bun copiilor, Angelina face total opusul. Dieta ei de zi cu zi variaza", sustine o alta sursa. Cateodata bea doar ceai verde si mananca nuci.
In alte zile mananca carne rosie si bea vin rosu, apoi revine la portii mici de proteine."

"Dieta ei bizara si dezorganizata il supara pe Brad care se teme ca cei mici isi vor imita mama." Insa, spune sursa, Angelinei nu ii pasa". "E una din trasaturile ei cu care trebuie sa se obisnuiasca si angajatii si Brad. Daca vrei sa traiesti alaturi de Angelina, trebuie sa ai o minte deschisa in ce priveste comportamentul ei."


"Era o ratusca ciudata si in copilarie, marturiseste un prieten. Angelina a purtat o camasa in liceu in fiecare zi timp de doua luni."



 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.