Un barbat in pragul casatoriei, tradat de logodnica. Vezi cum i-a inselat asteptarile! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:49

Mircea are 43 de ani si este in pragul casatoriei. Dupa o relatie esuata si un divort traumatizant, barbatul a gasit in iubita lui, Felicia, suportul de care are nevoie pentru a o putea lua de la capat.

Mircea si Felicia s-au cunoscut in urma cu 8 luni, prin intermediul unui prieten bun. A indragit-o din prima clipa si a vazut in ea o femeie puternica si iubitoare.

Parintii lui sunt fericiti ca el a trecut peste divort, dar partenera fiului lor nu prea le inspira incredere. Ei nu vor ca fiul lor sa mai sufere. Pentru a fi siguri ca Felicia este jumatatea lui Mircea, parintii barbatului au apelat la sprijinul lui Ernest.


Detectivii emisiunii au descoperit ca banuielile mamei lui Mircea nu erau doar simple suspiciuni. Femeia nu isi dorea sa faca nunta, cheltuia banii lui Mircea in scopuri dubioase. Cel mai dureros pentru Mircea, femeia si-a reluat relatia cu fostul sot.

Imaginile in care femeia a fost surprinsa l-a uimit pe Mircea si pe parintii acestuia. Felicia s-a dovedit a fi o manipulatoare. Ea ii cerea bani lui Mircea sub diverse pretexte pentru a achita facturile la banca ale fostului sot.
Detectivii au aflat ca motivul divortului Feliciei de fostul sot l-a reprezentat faptul ca avea multe datorii.

Mircea a iubit-o foarte mult si a aproape ca a incercat sa ii ofere o sansa chiar in ultimul momente. Ezitarile femeii, comportamentul fata de parintii lui si agresivitatea fostului sot, l-au facut sa se razgandeasca.

Urmareste video si vezi confruntarea dintre Mircea si infidela Felicia!

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.