Ducesa de Alba, mai fericita ca oricand la bratul noului sot! Priviti cum radiaza de fericire!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:50

Ii prieste din plin viata de femeie maritata Ducesei de Alba care a aratat un look proaspat in Spania, la Sevilia.

Imbracata cu o jacheta neagra si pe dedesubt cu o bluza brodata, milionara in varsta de 85 de ani, membra a Casei Regale spaniole, arata de parca ar fi in primavara vietii, pasind sprinten alaturi de sotul ei in varsta de 61 de ani, Alfonso Diez.

Ducesa, cunoscuta sub numele de Maria del Rosario Cayetana Alfonso Victoria Eugenia Francisca Fitz-James Stuart y Silva s-a casatorit pentru a treia oara luna trecuta cu un barbat simplu, din popor, care e mai mic cu 24 de ani decat ea.


Nunta a avut loc la resedinta de lux din secolul XV a Ducesei, Palacio de las Duenas din selectul cartier din Sevilia, iar mireasa nu a putut fi oprita din dans toata noaptea.

Ca sa poata sa se marite, caci copii nu ii dadeau voie, le-a impartit toata averea lor. Ea l-a pus pe Diez, care lucreaza ca ofiter la securitate, sa semneze un document prin care sa renunte la orice pretentie la averea ei dupa casatorie.




 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.