Luiza Udrea: "E minunat sa avem sansa sa vedem zambetele sincere ale copiilor". VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2020, 15:06

Incepand din 1 noiembrie si pana la sfarsitul anului, 11 vedete ale postului de televiziune Kanal D vor fi ambasadorii copiilor care au nevoie de ajutor si vor transmite publicului, prin vocea lor, nevoile celor mici, condusi de mesajul comun „Un apel pierdut, o copilarie pierduta”.

Astfel Luiza Udrea va transmite milioanelor de romani care o urmaresc si o indragesc rugamintea de a se alatura demersului lor pentru ca impreuna sa poata sprijini serviciul oferit de Asociatia Telefonul Copilului si astfel notiunea de „apel pierdut” sa nu ramana valabila si atunci cand vorbim despre telefonul copilului.

“E minunat sa avem sansa sa vedem zambetele sincere ale copiilor si sa ni se lumineze chipul odata cu bucuria din sufletul lor.

Din pacate, prea multi copii nu mai stiu sa zambeasca din cauza abuzurilor la care sunt supusi. Fiecare dintre noi poate opri suferinta copiilor care nu pot sa se apere de indiferenta sau de cruzimea celor care ii abuzeaza fizic ori emotional", a spus prezentatoarea emisiunii" Mama din intamplare".

"Fii si tu alaturi de Campania" Un apel pierdut, o copilarie pierduta" si nu intoarce spatele miilor de copii care se simt slabi, neimportanti, neiubiti, nedoriti, in pericol.
Va multumesc tuturor celor care se vor implica in campania initiata de Asociatia Telefonul Copilului si de Kanal D pentru ca fiecare copil merita sa aiba o copilarie protejata de spaima, durere, mizerie, suferinta si singuratate. Impreuna putem readuce bucuria in sufletele copiilor care au uitat sa fie copii!”
, a mai adaugat  Luiza Udrea.

Nu rata editia de astazi a emisiunii" Mama din intamplare" de la ora 21:00, la Kanal D!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”