Iti doresti sa te pregatesti pentru o eventuala invazie de zombie? Visul tau a devenit realitate!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:52

Recent a fost lasant un nou curs in Marea Britanie, care promite sa-i invete cum sa supravietuiasca pe cei care cred ca odata cu apocalipsa vor aparea si zombii.

Zombie Boot Camp se desfasoara in Driotwich, Worcestershire, iar costul unui asemenea curs este de 59 de lire. Cursantii vor fi pregatiti pentru o eventualitate invazie a mortilor.

Chiar din a doua zi participantii se vor lupta cu zombii sub atenta supraveghere a unor instructori cu pregatire militara, dupa ce li s-au oferit casti, ochelari de protectie si veste antiglont.

Ei vor invata cum sa se lupte cu o asemenea fiara, ceea ce include folosirea unui pistol, grenade, pusti sau drusbe.
Participantii sunt impartiti in perechi cu misiunea de a pune in practica tot ce au invata la curs. Pentru ca totul sa para cat mai real organizatorii folosesc bile cu sange.

/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/zombie2-faf5680302b15263a363041ced0e5a59.jpg
"Noi suntem mereu interesati sa oferim experiente iesite din comun si cred ca asta se intampla la Zombie Boot Camp. Nu e ca si cum poti spune ca in fiecare zi ai ocazia sa extermini un depozit plin de zombii.
Este o ideea foarte buna si de cadou de Craciun sau de ziua de nastere a unui amic, mai ales daca iti doresti sa-i fac un cadou deosebit. In plus, daca va avea loc o invazie de zombie vei fi pregatit

 

Taguri: