Pavel Stratan a plans in direct la "Draga mea prietena". Afla ce i s-a intamplat! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:52

Cantaretul Pavel Stratan a fost invitat in platoul emisiunii "Draga mea prietena" pentru a vorbi despre un subiect delicat, exploatarea minorilor.

Pavel Stratan a dezvaluit in cadrul show-ului ca este extrem de revoltat pe tabloidele care publica articole in care sustin ca el ar fi exploatat-o pe fiica lui, Cleopatra.

Cantaretul a povestit un moment din cariera fiicei sale, cand la un concert in care el trebuia sa cante, organizatorii s-au folosit de numele Cleopatrei pentru a atrage publicul. Pentru a-si cere scuze fata de spectatori, organizatorii au motivat absenta Cleopatrei intr-un mod josnic.


Vizibil afectat de rautatile presei si ale mass mediei care nu intelege cat de fericita este fiica lui, Pavel Stratan a izbucnit in plans in direct, in platoul emisiunii "Draga mea prietena". Cantaretul a explicat ca talentul iesit din comun al Cleopatrei nu are nevoie de un efort sustinut, ea canta pentru ca asa simte.

Urmareste video si vezi declaratiile emotionante ale lui Pavel Stratan!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.