George Clooney a vrut sa se sinucida. Uite ce l-a determinat pe actor sa recurga la aceasta solutie!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:53

George Clooney este un actor talentat, bogat, seducator, cu un umor iesit din comun care face sa-i cada toate femeile la picioare.

Insa toate acestea nu il impiedica sa aiba si parti obscure. Tocmai pe acestea, actorul le-a dezvaluit in revista Rolling Stones. Clooney marturiseste ca s-a gandit sa se sinucida, insa cu ceva timp in urma pe vremea cand filma la Syrianna, in 2005.

In timpul unei cascadorii, George Clooney s-a accidentat si s-a lovit la coloana vertebrala. Imobilizat la pat mai multe saptamani la rand,cu dureri insuportabile, actorul s-a gandit la ce e mai rau.
Ajunsesem in punctul in care mi-am zis: “Nu pot sa mai traiesc asa. Eram intins in patul meu de spital cu o perfuzie in brat, cu migrene insuportabile care iti dau impresia ca acum faci un stop cardiac si trei saptamani la rand am inceput sa imi zic ca poate ar trebui sa iau in calcul ceva mai radical."

Actorul nu ezita sa intre in detaliu: "m-am gandit sa merg in garaj, sa intru in masina si sa pornesc motorul…dar nu am ajuns pana acolo.
M-am refugiat in alcool pentru a-mi calma durerea. Apoi m-am putut opera." Ce e mai rau a trecut, iar actorul a mers din succes in succes in cinematografie.



 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.