Chelsea Clinton s-a angajat. Vezi unde lucreaza fiica fostului presedinte american Bill Clinton!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:53

Chelsea Clinton se alatura fiicelor de politicieni precum Jenna Bush Hager si Meghan McCain care lucreaza pentru Today si MSNBC.

Chelsea a fost angajata full time ca si corespondent special pentru NBC News. Fiica fostului presedinte, Bill Clinton, se va concentra pe povesti de viata a unor oameni cu adevarat remarcabili, adunate sub titlul"Making a Difference", care va aparea in cadrul NBC Nightly News.

Tanara de 31 de ani a organizat o conferinta si a adus un omagiu bunicii sale, Dorothy Rodham, care tocmai a murit. "Sper ca povestile din cadrul emisunii "Making a Difference", ca si cercetarea mea academica, ma vor ajuta sa exprim faptul ca viata nu se rezuma la ce ti se intampla, dar la ce faci
cu tot ce ti se intampla."


Se pare ca astazi e prima zi de munca a lui Chelsea. Steve Capus, presedintele NBC News, a intrebat-o mai intai pe Chelsea ce ar vrea sa faca si aceasta i-a raspuns ca in timpul campaniei electorale desfasurate in 2008 de catre mama sa, a fos timpresionata de povestile oamenilor care s-au implicat.



 

Taguri: