INFIORATOR - stupefiantele iti descompun tesuturile! Vezi DOVADA

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 iul 2020, 14:35

Toata lumea stie ca stupefiantele nu-ti fac bine atat tie cat si persoanelor din jurul tau. Si cand zicem stupefiante ne vom referi la unul dintre cele mai periculoase. Aceasta este o substanta toxica care da atat dependenta psihica cat si fizica si bineinteles ca are consecinte foarte grave asupra consumatorilor.

Stupefiantul este cel mai puternit stimulet al sistemului nervos central intalnit in natura si este extrasa din frunzele plantei de coca care creste in sudul Americii. In prima faza drogul produce scaderea apetitului si il face pe consumator sa se simta mai rapid, mai increzator in fortele proprii si mai puternic. Daca dozele sunt mai mari consumatorul poate avea iluzii si halucinatii, stare paranoica. Tensiunea arteriala creste, si pot surveni atacuri de inima sau accidente cerebrale, uneori care pot cauza decesul persoanei in cauza.



Stupefiantul mai poate cauza sangerari nazale si distruge tesuturile nazale, ceea ce inseamna ca odata ce consumul acestuia devine zilnic, in ani de zile persoana nu va mai putea manca deoarece alimentele care vor trece prin gura vor intra si in nas. Pare greu de crezut, dar acesta este adevarul pe care nu toata lumea il cunoaste.

In urma cu ceva timp un barbat in varsat de 25 de ani s-a prezentat la spital cu o gaura in cerul gurii, un rezultat clar al consumului de stupefiante.
El avea acea gaura de un an de zile si de aceea si s-a prezentat la medic deoerece spera ca printr-o operatie sa scape de acest chin.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/cocaina1-3755f91967fdfad53fc1577bd4a83a23.jpg
Pacientul a cosumat timp de 5 ani de zile stupefiante, iar in momentul prezentarii la medic se pare ca renuntase la acest viciu periculos. Din pacate, dupa ce a vizitat medicul o data, nu s-a mai prezentat la urmatorul consult.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor

 

Taguri:

Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.