SOCANT! Un hipopotam din America de Sud si-a ucis cu bestialitate stapanul VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:53

Marius Els, un fermier din Africa de Sud, in varsta de 41 de ani care avea o pasiune pentru animale exotice a fost ucis cu bestialitate sambata seara de hipopotamul Humphrey pe care il crestea ca si animal de companie.

Hipopotamul are aproape 7 ani si cantareste peste 1200 kg. Fermierul l-a crescut pe Humphrey de la varsta de 5 luni, pe cand era doar un pui. A facut rapid o pasiune pentru hipopotam, pe care il considera ca si fiul lui. I-a facut un lac special, il hranea chiar el si obisnuia adesea sa se joace cu el.

In ciuda naturii agresive a animalului, Marius Els a facut senzatie pe internet anul trecut cand a postat pe internet un filmulet in care spectatorii l-au putut vedea hranindu-l pe Humphrey ca si cum ar fi fost un catelus si calarindu-l
ca pe un cal. Fermierul declara atunci ca Humphrey e aproape uman.

Sambata seara, inevitabilul s-a produs. Humphrey si-a muscat de mai multe ori stapanul si l-a tarat in apa. Cadavrul mutilat al barbatului a fost gasit scufundat in lacul special amenajat pentru Humphrey.

Hipopotamii sunt animale extrem de agresive si sunt considerati una dintre cele mai periculoase specii de mamifere din lume. Ataca oamenii pe neasteptate, fara vreun motiv anume.
Aproximativ 300 persoane pe an sunt atacate de hipopotami. Chiar daca sunt masivi, ajung sa alerge cu pana la 30 km/h doborandu-si rapid victima.


 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.