Nu stii ce incaltaminte sa porti in club? Iti dam noi solutia! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:54

Daca saptamana trecuta am fost atenti la hainele celor care petrec nopti albe prin cluburile bucurestene, de data asta ne-am coborat privirile pentru a le observa incaltamintea.

Stiti care e intrebarea de pe buzele tuturor domnisoarelor? Oglinda, oglinjoara, nu-i asa ca eu am cei mai frumosi pantofiori din tara? Suntem la mijlocul lunii noiembrie. Ceea ce-nseamna ca mai e foarte putin timp pana cand vom lua ghetele si le vom da cu crema si luciu, pentru ca Mos Nicolae sa ne puna cadouri in ele. Dar iarasi… asta nu se vede in club. Daca e sa ne luam dupa aceste Cosanzene si dupa condurii lor, e inca vara si sunt peste 30 de grade Celsius.


Majoritatea domnisoarelor opteaza pentru pantofi. Modelele difera, insa tocul este cam peste tot acelasi – inalt, sau foarte inalt. Damele care vor sa atraga mai repede privirile barbatilor aleg culorile aprinse, insa tot negrul este cel care predomina. In marea de pantofi, se mai zareste pe ici pe colo si cate o pereche de cizme – crem, negre sau maronii. Probabil ca purtatoarele lor si-au invatat lectia – or fi racit, si-acum nu-si doresc sa recidiveze.


Concluzia e ca oricat de frig ar fi afara, domnisoarele nu renunta la a fi cochete nici in ceea ce priveste incaltamintea. Drept urmare, in plina toamna – cu iz de iarna deja – fetele din cluburi au ramas fidele tinutelor de vara: rochite scurte si decoltate, asortate cu pantofi sau chiar cu sandale. Iar barbatilor le convine asta de minune!

 

Taguri: