"Barbatii nu au stat cu mine pentru bani". Uite ce DIVA a facut aceasta declaratie! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:54

Nu-i Angelina Jolie. Nu e nici macar… Bianca Dragusanu. Si totusi…o gramada de domni chipesi stau la picioarele ei. Iar pentru asta e invidiata de multe domnisoare din lumea mondena. Cum se numeste aceasta adevarata feblete a barbatilor? Oana Roman.

Oana Roman a reusit intotdeauna sa atraga invidia suratelor din showbizz, pentru ca are studii la Sorbona trecute in CV, are fler pentru afaceri de milioane de euro, afiseaza mereu tinute scumpe, dar mai ales pentru ca in preajma ei zaresti tot timpul Feti Frumosi trasi printr-un inel si obligatoriu cu patratele pe abdomen. Cu siguranta ca acum va asteptati sa o dam cotita si sa ne legam de gusturile fetei in materie de barbati...
Nici pomeneala. Ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place!

Pentru ca am vorbit despre Oana Roman si barbatii din viata ei, am tinut sa aflam si ce-i place acesteia cel mai tare si mai tare la reprezentantii sexului opus.



 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.