Vedete romanesti greu incercate de viata. Uite cine sunt ele! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:54

Credeti c-o sa reuseasca frigul care s-a abatut pe la noi sa tina vedetele in casa? Nici pomeneala! Pai daca n-ar mai iesi in societate, cum ar mai afla ele care-s cele mai picante barfe? Gura targului vorbeste, iar starurile trebuie sa auda ce are de spus.

Tatal Alinei Crisan, fosta componenta a trupei Asia, traieste pe strada? Oare Alina chiar nu ii ofera nicio mana de ajutor?

De la probleme familiale, trecem la probleme de estetica! Si-a pus Nico silicoane? Oare artista in varsta de 41 de ani are de acum o marime mai mare la sutien?

E dureros de adevarat! Potrivit Cancan, Alice a vrut in fundulet mai bombat, fiind complexata de posteriorul ei lunguieţ.
Asa ca s-a lasat pe mana medicilor. Acestia i-au implantat doua snururi, care sunt legate de oase pentru a crea efectul de ridicare. Credeti ca doare? Blondina ne raspunde. “Durerile sunt groaznice! Pur şi simplu îmi vine să mă tăvălesc pe jos. De patru săptămâni nu reuşesc să dorm noaptea şi iau câte un pumn de medicamente!", a declarat sora Simonei Sensual. Cu toate astea, Alice se pregateste de zor pentru a treia interventie chirurgicala la sani! Sa intelegem ca a inceput sa-i placa durerea?

 

Taguri: