Terra intr-un VIDEO absolut spectaculos. Uite cum arata totul din spatiu!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:54

Din cele mai vechi timpuri locuitorii planetei si-au dorit sa vada cum arata de fapt planeta pe care locuim vazuta din spatiu. Si pentru ca putine persoane au avut ocazia de a vedea live aceste imagini spectaculoase care iti taie rasuflarea.

Pe internet circula de mai putin de o luna de zile un filmulet in care puteti vedea un "time-lapse" surprins de Statia Spatiala Internationala de unde se poate vedea foarte clar cum arata planeta nostra noaptea, asa cum se vede din spatiu.

Acest video incepe cu imagini de pe Oceanul Pacific si cu America de Nord si de Sud inainte de a intra in lumina zile de langa Antarctica.
Sunt vizibile nenumarate orase, tari, dar si puncte de cunoscute de reper, cum ar fi Insula Vancouver, Victoria, Seattle, Portland, San Francisco, Los Angeles, Phoenix. Mai multe orase din Texas New Mexico si Mexic. Mexico City, din Golful Mexic, Peninsula Yucatan, El Salvador, fulger in Oceanul Pacific, Guatemala, Panama, Columbia, Ecuador, Peru, Chile, Lacul Titicaca, si Amazon.

Vizbila mai este si ionosfera pamanatului (linia subire galbena), dar si stelele galaxiei nostre.
Acest filmulet a resuit in mai putin de o luna de zile sa stranga aproximat 7 miliona ede vizualizari pe YouTube.

Urmareste materialul VIDEO mai jos!

Earth| Time Lapse View from Space, Fly Over| NASA, ISS from Michael König on Vimeo.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.