Criza se adanceste. Afla ce rectificari bugetare negative pregateste Guvernul Romaniei pentru 2012!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:55

Pana la sfarsitul lunii noiembrie se va proba bugetul pentru majoritatea institutiilor statului pe anul 2012. Reprezentantii Guvernului anunta taieri masive ale fondurilor alocate ministerelor.

Aceasta rectificare este a doua din acest an si este negativa deoarece cresterea economica nu a adus venituri bugetare suficiente, totalul incasarilor fiind sub cel prognozat.

"Chiar dacă a înregistrat un an bun, agricultura este slab fiscalizată şi nu s-a reflectat şi în încasări importante la buget. Pe acest fond, încasările totale se cifrează cu 700 milioane lei sub prognoză, astfel că se impune efectuarea unei rectificări bugetare negative, fie prin reduceri de cheltuieli la ministere, fie prin creşterea deficitului", au declarat reprezentantii Guvernului pentru Mediafax.


Deficitul bugetar din acest an nu trebuie sa treaca de 4,4% din PIB.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.