Uite cum reuseste Keo sa o tina in suspans pe sexoasa Andreea Balan! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:55

Mereu plin de surprize, Keo poate spune ca este un om fericit!

Keo este in plina scensiune si are o cariera de succes. Ei, dar nu pentru asta il invidiaza cei mai multi, ci pentru ca o are langa el pe frumoasa Andreea Balan.

Reporterii Kanal D au reusit sa patrunda in locul cel mai sacru al unui artist, studioul de creatie. Aici, ei au aflat cum reuseste Keo sa o tina mereu langa el pe iubita lui, execntrica Andreea Balan.


Keo pregateste pentru fanii lui un proiect despre care nu vrea sa divulge prea multe informatii. El va canta in duet cu o artista foarte cunoscuta in cadrul unui spot publicitar. Cantaretul spune ca abia asteapta ca clipul sa ajunga pe piata pentru a vedea reactia fanilor sau fanelor. La concerte Keo este mereu asaltat de mii de fane.

"Sunt foarte galagioase, dar si foarte haioase", a spus Keo despre reactia admiratoarelor sale.


Keo si Andreea Balan au o relatie sudata si de durata. Cantaretul a afirmat ca nici el si nici iubita lui nu sunt gelosi. Foecare intelege ca a fi asaltat de fani este o necesitate pentru un artist de succes. Desi sunt foarte indragostiti, atunci cand urca pe scena, Keo prefera sa nu o aiba in preajma pe Andreea. Oare asta sa fie secretul relatiei lor?



 

Taguri: