"Kim Kardashian e inca indragostita de fostul iubit, iar casatoria ei e o cacealma". Afla si alte dezvaluri socante ale publicistului ei!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:55

Jonathan Jaxson, fostul publicist al lui Kim Kardashian, protagonista reality show-ului "Keep it up with The Kardashians", a declarat intr-un interviu ca focoasa bruneta se hotarase sa nu se mai marite, chiar cu doua saptamani de nunta.

 Kim Kardashian nu putea da, insa, inapoi deoarece era obligata prin contract sa cedeze drepturile de difuzare a evenimentului unei televiziuni care avea exclusivitate. Daca ar fi ales sa nu se mai casatoreasca ar fi fost data in judecata si ar fi platit sume enorme drept despagubire.

Jonathan Jaxson a lucrat cu Kim Kardashian din 2007 pana in 2009. El a facut aceste afirmatii uimitoare in cadrul emisiunii "Good Day LA", difuzata de FOX.
Jonathan a mers mai departe cu declaratiile si a adaugat ca Kim nu a trecut peste despartirea de fostul ei iubit, Reggie Bush.

Kim Kardashian si Reggie Bush au avut o relatie cu suisuri si coborasuri. Pe parcursul a doi ani de relatie, cei doi s-au despartit si s-au reimpacat de mai multe ori. In martie 2010, Kim si Reggie au anuntat ca s-au despartit definitiv.

 

Taguri: