Vezi care e cel mai scump sutien din show-urile Victoria's Secret!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:57

Miranda Kerr nu este singurul model care a purtat un sutien incrustat cu mii de diamante care valoreaza cateva milioane de dolari.

Primele care au purtat o astfel de lenjerie au fost supermodelele Gisele Bundchen, Tyra Banks, Karolina Kurkova si Adriana Lima.

Gisele Bundchen a purtat cel mai scump sutien din istoria Victoria’s Secret, in valoare de 15 milioane de dolari, iar pe urmatorul loc se afla Karolina Kurkova cu sutienul "Fantesy", de 6,5 milioane de dolari.

Claudia Schiffer a fost cea care a dat startul trendului, purtand in 1997 un sutien de 1 milion de dolari in timp ce Tyra Banks a secondat-o cu unul de 3 milioane tot in 1997.

Sutienul Mirandei, numit si "Treasure" are diamante albe si galbene si are rolul de a invoca miscarea, culori bogate si comori ale marii”. A fost realizat de London Jewellers si a fost nevoie de 500 de ore ca cele 3,400 de pietre sa fie cusute.

Kerr a fost foarte incantata cand reprezentantii brandu-ului i-au propus sa il poarte. "E o onoare pentru mine sa port sutienul. E o adevarata piesa de arta.
E absolute uimitor, nu imi vine sa cred ca port pe piept 2,5 milioane de dolari!"


 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.