Raluca Moianu: "Amintiti-va de copiii care pe nedrept au uitat sa zambeasca”. VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:57

Incepand din 1 noiembrie si pana la sfarsitul anului, 11 vedete ale postului de televiziune Kanal D vor fi ambasadorii copiilor care au nevoie de ajutor si vor transmite publicului, prin vocea lor, nevoile celor mici, condusi de mesajul comun „Un apel pierdut, o copilarie pierduta”.

Astfel Raluca Moianu va transmite milioanelor de romani care o urmaresc si o indragesc rugamintea de a se alatura demersului lor pentru ca impreuna sa poata sprijini serviciul oferit de Asociatia Telefonul Copilului si astfel notiunea de „apel pierdut” sa nu ramana valabila si atunci cand vorbim despre telefonul copilului.

“Va spun cu mana pe inima ca ador zambetul copilului meu. La fel ca si mine, multi dintre voi stiti ce înseamna nevoia de atentie si dragoste a unui copil.
Amintiti-va de copiii care pe nedrept au uitat sa zambeasca! Fiti alaturi de noi în campania initiata de Asociatia Telefonul Copilului si de Kanal D pentru a reda zambetul a mii de copii. Din 30 noiembrie, ajutorul nostru se va putea concretiza, printr-un singur sms, astfel incat tot mai multi copii sa beneficieze de sprijinul specialistilor de la Telefonul Copilului. Impreuna putem face minuni pentru copiii fara copilarie!
“, spune Raluca Moianu, prezentatoarea emisiunii “Gaseste-mi familia”.


Nu rata editia de astazi a emisiunii" Gaseste-mi familia" de la ora 21:00, la Kanal D si poti castiga un bilet de avion oferit de Blue Air.


 

Taguri: