Uite ce sfat le da supermodelul Rosie Huntington-Whiteley femeilor sa se simta sexy si frumoase!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:57

Supermodelul Rosie Huntington-Whiteley e de parere ca mai trebuie sa treaca multi ani pana cand o femeie de rand sa faca in asa fel incat sa se simta sexy.

La petrecerea de lansare a ultimei carti a celebrului creator de pantofi, Christian Louboutin, starul din Transformers si supermodelul Victoria's Secret a explicat de ce este atat de innebunita dupa faimosii pantofi cu tocul rosu. "Ma fac sa ma simt femeie. Simt ca ma fac sexy, taieturile, liniile, culorile si accesoriile de pe ei sunt perfecte", a dezvaluit modelul britanic de 24 de ani. Cred ca Louboutin a reusit sa inglobeze ceva special pentru femei, fiecare fata ar trebui sa se simta norocoasa ca are o astfel de pereche.


Dar cu un pret incepand de la 700 de dolari, nu orice fata e asa de norocoasa. Insa Rosie le-a dat un sfat fetelor daca vor sa se simta feminine si sexy: "daca vreti, puteti economisi un dolar pe saptamana si va puteti cumpara perechea mult visata. Merita, fetelor!" A exclamat ea.

Iubita lui Jason Statham se simte binecuvantata pentru tot ce a reusit sa faca in cariera si la cat de multa faima a dobandit.
"Sunt foarte norocoasa cu viata pe care o am si nu imi mai doresc nimic", a adaugat ea.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.