Sorana: ”Noptile mi le petrec cu iubitul”. Crezi ca artista are o relatie Dan Bordeianu?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:57

Cu iubitul acasa si cu amantul la masa asa se pare ca-si petrece timpul in ultima perioada Sorana, fosta componenta a trupei ASIA.

Drept urmare cantareata a fost invitata in platoul emisiunii CanCan TV si a explicat ce s-a intamplat in seara in care Dan a fost din nou surprins de paparazii in compania Soranei. Aceasta a spus nu exista nimic mai mult intre ea si actor, ci doar o frumoasa relatie de prietenie recunoscuta de-a lungul timpului.

 

”Noptile mi le petrec cu iubitul meu, si Dan este un foarte bun prieten al meu.

In seara aia noi am fost impreuna cu iubitul meu la un spectacol, dar el a fost nevoit sa plece ”, a spus artista.

 

Invitat in patou a mai fost si unul dintre barbatii care au urmarit-o pe Sorana si a sustinut faptul ca Dan si cantareata s-au sarutat in masina. Din nefericire el nu a putut sa fotografieze momentul insa este foarte sigur de ceea ce a facut.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

”Noi cautam o bricheta si nu gaseam acel obiect. Draga paparazzo asta facea noi atunci, de aceea ne-am apropiat”, a povestit Sorana

”Imi pare rau ca nu am suprins momentul.

Ce nu s-a vazut la restaurant este ca au intrat in restaurant, ca au stat retrasi. Data viitoare sper sa reusesc si sarutul”, a mai explicat paparazzo.

Sorana in finalul emisiunii a recunoscut ca in luna aprilie a anului viitoar se va casatori cu actualul ei iubit, care dupa cum sustine ea nu este actorul Dan Bordeianu, ci un cadru militar misterios.

 

Taguri: