Adevarul din spatele consumului de stupefiante. Urmareste un VIDEO tulburator!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 iul 2020, 15:48

Este imposibil sa nu fi auzit macar o poveste a unei persoane care si-a distrus odata cu inceperea consumului de stupefiante. De aceea se tot organizeaza diferite campanii care au rolul de a educa populatia si de stopa consumul de stupefiante.

Si cum se poate obtine un asemenea rezultat daca nu cu ajutorul unui material video destul de inspaimantator, de fapt real. Asta a fost ideea. Daca pana acum agentiile apelau la tot felul de poze sau text care sa te puna in garda atunci cand vine vorba de o substanta interzisa, in momentul de fata se apeleeaza din ce in ce mai mult la materialele video.

Aceste filmulete sunt despre si pentru adolescenti si surprind o realitate crunta, dar adevarata.

Video-ul de mai jos face parte dintr-o campanie impotriva consumului de amfetamine.

Amfetaminele sunt stupefiante care maresc viteza de reactie a corpului. Aceste medicamente fac ca inima sa lucreze mai repede si pompeaza adrenalina in sistem. Initial au fost folosite ca stimulent militar pentru a le da soldatilor mai multa energie si ale mari viteza, in perioada dintre cele doua razboaie mondiale.

Pe termen scurt amfetamina previne somnul, reduce apetitul, mareste viteza inimii, accelereaza respiratia si dilata pupilele.

Pe termen lung consumatorii risca afectarea vaselor de sange, a inimii, iar cei care apeleeaza la doze mai mari risca sa aiba halucinatii, deziluzii si paranoia.

Totul acumulat cu distrugerea efectiva a aspectului fizic deoarece acest stupefiant deshidrateaza teribil consumatorii isi distrug pielea si cu timpul raman fara dinti.

Urmareste mai jos o serie de materiale video care iti dezvaluie realitatea infioratoare din jurul tau.



 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Cum i-a urat Ileana Sterp "La mulți ani!" cumnatei sale pe Instagram. Logodnica lui Culiță Sterp a blocat-o în mediul online: "Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi!"

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.