Adele si-a operat corzile vocale. Afla cum se simte cantareata!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:58

Cantareata britanica Adele, castigatoare a premiului Grammy in 2009, s-a operat de curand in Boston, Statele Unite.

Artista si-a tratat o afectiune mai veche, ea avea sangerari repetate ale corzilor vocale din cauza unui polip benign. Ar fi riscat sa aiba o ruptura a muschilor vocali ceea ce ar fi insemnat, probabil, sfarsitul carierei.

Adele a fost operata de dr. Steven Zeitels, un medic cu renume in randul celebritatilor. Steven Zeitels a operat de-a lungul carierei sale mai multe staruri printre care Steven Tyler, solistul formatiei Aerosmith, Cher, Julie Andrews si Roger Daltrey de la The Who.


Reprezentantii spitalului Massachusetts General Hospital au declarat ca se asteapta ca Adele sa isi revina complet, mai ales ca artista si-a anulat o serie de concerte pentru a nu-si forta vocea.

Inainte de suferi interventia chirurgicala, Adele explica fanilor pe blogul ei de ce este nevoita sa isi anuleze turneul.

"Muzica este de-a dreptul viata mea, este hobby-ul meu, dragostea mea, libertatea mea dar si meseria mea", scria cantareata.


Acum ca artista este in repaus vocal, David Guetta a dezvaluti presei ca a compus un cantec sensibil si emotionant pentru Adele in speranta ca va reveni cat de curand in studioul de inregistrari.


 

Taguri: