Clanul Brangelina a luat cu asalt Japonia

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:58

Daca pentru o familie cu un singur sau doi copii e greu sa se descurce in vacanta, cum o fi pentru clanul Jolie – Pitt, care au sase copii pe care ii ia dupa ei peste tot prin lume?

Cu sau fara o bona sau doua, clanul Brangelina a aterizat pe aeroportul din Japonia, unde pareau mai uniti ca oricand.

Angelina, in varsta de 36 de ani si Brad, de 48 si cei 6 copii ai lor, Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne si Knox au fost fotografiati pe Haneda International Airport unde au aterizat dupa un zbor istovitor de lung.

Intampinati de sute de fani entuziasmat,i la iesirea din aeroport, copii celor doua staruri nici nu s-au sinchisit, mai ales Pax care se uita cu nonsalanta la multime, tinand-o pe Angelina de mana.


Pe partea cealalata, Brad o tine de mana pe Shiloh, in timp ce Maddox, cel mai mare dintre copii prefera sa mearga langa ei.
Clanul a ajuns in Oriental Mijlociu pentru a promova noul film al lui Brad, "Moneynball". Daca toti cei sase copii au avut o atitudine pasiva fata de multime, e ca sunt obisnuiti cu publicul.

Cu doar cateva zile in urma Brangelina se aflau la Budapesta, in Ungaria, unde Brad filma pentru cel mai recent film al sau, "World War Z".


Vara si-au petrecut-o la Richmond, in sud vestul Angliei pentru ca Brad avea de filmat in cateva locatii din Cornwall si Glasgow.


 

Taguri: