Cristi de la "Haiducii": "Si eu am iesit la o cafea cu profesoara de fizica!"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:02

Crezand ca este vorba de o colega noua de clasa, Cristi de la Haiducii povesteste cum, in liceu, si-a invitat profesoara de fizica la o cafea.

Cristi nu a stat mult  pe ganduri, si, fermecat de frumusetea noii lui colege de clasa, caci la inceput cand a intrat in clasa, asta a crezut despre profesoara tanara, blonda si o chii  albastri, si i-a lansat o invitatie mai putitn potrivita pentru o relatie dintre profesor-elev. "  Se intampla in '93 si era adrenalina aia dupa revolutie, cand, gata eram democrati nu mai eram comunisti, iar profesoara nu avea decat 25 de ani: o blonda inalta, superba, cu ochii albastri.
Si cum sa discutam la o cafea probleme de fizica", a marturisit Cristi amuzat de intamplare. 

Cristi a povestit razand si cum a cunoscut-o pe profesoara de fizica: "Am intrat pe usa clasei si cum sunt eu mai bagaret asa cu fetele, am crezut ca e o colega noua. Toti din clasa au inceput sa rada. Eu nu mai fusesem la scoala de ceva vreme, ca invatam la seral.
La care, ea, intr-un final, aratad cu degetul pe catalog, eu sunt profesoara..."

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.