Scarlett Johansson a ajuns de rasul pitipoancelor!VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:03

Pitipoancele nu traiesc doar in Romania. Ele sunt o specie cu arie larga de acoperire. Mai nou a fost zarita o pitipoanca fix la Hollywood, in indepartata America.

Si nu-i una oarecare! Scarlett Johansson s-a pozat ca o pitipoanca – singura, acasa, in oglinda! Mai era si goala pe deasupra! La vederea fotografiilor care au impanzit internetul, actrita a declarat rusinata ca acestea ii erau destinate lui Ryan Reynolds, de care a divortat in decembrie 2010, si pe care incerca sa il recucereasca in modul asta – aratandu-i fundul. Cum au ajuns pozele la public? Se pare ca un hacker a spart contul de e-mail al lui Ryan, dupa ce Scarlett ii trimisese fostului sot imaginile care sa-i aminteasca ce-a avut si ce-a pierdut.
Degeaba insa! Actorului nu-i place supa reincalzita si pe deasupra e foarte ocupat sa se iubeasca cu Blake Lively, o blonda sexoasa, actrita si ea in cetatea filmului. Scarlett trebuia sa ceara sfaturi de la Adrian Cristea. Si el s-a pozat singur si gol pentru a o impresiona pe Bianca Dragusanu – iar lui i-a reusit!

La noi, ca la noi, dar in Statele Unite Halloween-ul e sarbatoare nationala! Starurile de peste ocean s-au straduit sa arate cat mai infricosator in noaptea de 31 octombrie...
si au reusit! Premiul pentru cel mai bun costum merge catre Heidi Klum. Fotomodelul a gazduit o petrecere tematica, si si-a primit invitatii imbracata fiind intr-un cadavru jupuit de piele. Heidi si-a facut intrarea in cel mai horror stil cu putinta – a fost adusa pe targa, de niste medici care aveau halatele pline de sange! Pentru incredibila transformare a fost nevoie ca modelul sa petreaca 10 ore la machiaj, iar costul intregului costum s-a ridicat la 10.000
de dolari! Tot in noaptea cu pricina Paris Hilton s-a deghizat in super-eroina, Gwen Stefani s-a transformat in Cenusareasa, Kim Kardashian a fost Poison Ivy, iar Fergie a jucat rolul blondei inteligente de la concursurile de miss.

Nicolas Sarkozy si-a scos fiica la produs... de voturi! Chiar daca are doar 12 zile de cand a venit pe lume, Giulia este folosita deja ca instrument de promovare in campania electorala a tatalui ei, care isi doreste sa conduca Franta inca patru ani.
Nu spunem noi asta, ci gurile rele din Franta – ca sunt si pe-acolo. Cei care comenteaza sunt de parere ca aceasta prima iesire a fiicei prezidentiale in lume, a fost de fapt un pretext folosit de Nicolas Sarkozy pentru a poza in postura de tatic grijuliu si dedicat... numai bun de pus in rama. Carla Bruni, impreuna cu presedintele Frantei si cu micuta lor printesa s-au plimbat vreme de aproape o ora prin gradinile de la Versailles, iar sedinta foto realizata cu aceasta ocazie pare una aranjata.





 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.