Vedete autohtone, invadate de celulita.VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:03

Nu tot ceea ce vedeti in reviste si pe la televizor este adevarat. Daca tonele de machiaj si photoshop-ul le ajuta pe dive sa para intruchiparea perfectiunii, aflati ca nu-i chiar asa.

Pana si sex simbolurile acestei planete au partea lor de defecte fizice. Celulita nu iarta pe nimeni!

Nici mandrele noastre nu-s mai prejos. N-o sa vedeti niciodata picioarele astea intr-o revista de frumusete, dar uite ca ne-a fost dat sa le zarim intr-un tabloid. Posesoarea lor este Andreea Marin Banica. Am pus ochii si pe fosta „Mama Natură”, Roxana Ionescu... o fi facut vreo vraja, pentru ca la ea au disparut sanii si in locul lor a aparut celulita.
O alta frumusete nationala, Lavinia, intra si ea in clubul fetelor care au renuntat la apa plata cu lamaie si salate. Oana Zavoranu se bâţâie degeaba pe muzica lui Michael Jackson. Se pare ca dansul nu o scapa de pardalnica de celulita. Peste toate insa troneaza Daniela Crudu, ale carei forme sexi sunt demult apuse. Cruduta se arata mandra de noua ei burta, care sta marturie a pasiunii nestavilite pentru alcool, iar faptul ca pielea cu aspect de coaja de portocala o napadeste precum matraguna, nu pare sa-i strice buna dispozitie!

Jennifer Lopez a scris istorie cu fundul ei
bombat. A starnit pasiuni in creierele si inimile a milioane de barbati. Insa diva latino este pe cale sa piarda atributul de „Zeita cu cel mai sexi posterior”. Cateva fotografii recente demonstreaza ca pe J LO o asteapta „contaminarea” cu celulita. Nici surata ei latino, Eva Longoria, care pare rupta din Rai pe copertele revistelor, n-o duce mai bine. Vedeta a fost surprinsa la plaja, afisand un fundulet lasat, cu aspect de coaja de portocala.


Trecem la categoria grea. Fostă bombă sexi, Britney Spears a ajuns acum de rasul curcilor! Paparazzi au facut zeci de fotografii cu fundul gelatinos si cu picioarele total inestetice ale cantaretei. Chiar si pe scena Britney se costumeaza ca la 18 ani, desi e departe de forma de atunci. Din aceeasi categorie face parte si rivala ei, Christina Aguilera. De cand nu mai e pe val, duduia mananca fara incetare.
Asa ca a ajuns o bucalata si jumatate. Dar nu-i pasa! Ba chiar poarta si rochii scurte, care ne lasa sa-i admiram pulpele pline de celulita.

Nici supermodelele nu arata in viata de zi cu zi precum se prezinta prin reviste. La 37 de ani, celebra Kate Moss a ajuns sa aiba posteriorul lasat si vergeturi pe picioare. Donatella Versace seamana cu un curcan proaspat scos din cuptor, dupa ce s-a prajit la foc incins.
Pamela Anderson, ai carei sani au innebunit planeta in anii `90, are acum picioarele acoperite cu nedorita coaja de portocala. Katherine Heigl, blonda din Greys Anatomy, nu face exceptie si afiseaza un fund batranicios, potrivit mai degraba pentru varsta pensionarii, iar fosta bucatica sexi din American Pie, Tara Reid, zici c-a fost umflata cu pompa iar acum s-a dezumflat.


 

Taguri: