Sfarsitul recensamantului, pictorialul Elenei Udrea si ziua presedintelui fac topul celor mai populare subiecte de saptamana aceasta!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:03

In fiecare sambata, Kanal D iti face rezumatul celor mai importante evenimente de peste saptamana, ca tu sa te poti bucura de mai mult timp liber, fara sa pierzi contactul cu actualitatea.

Dupa zece zile in care recenzorii au umblat din poarta in poarta, iata ca numaratoarea populatiei a ajuns la sfarsit. Datele provizorii arata ca au fost inregistrate 8.387.153 de locuinte si 19.599.506 persoane, dar reprezentantii INS atrag atentia ca  cifrele de pana acum nu prezinta o imagine detaliata a populatiei din Romania. Asta deoarece exista in continuare locuinte unde recenzorii nu au reusit sa dea de locatari.

Elena Udrea a tinut primele pagini ale ziarelor din saptamana ce tocmai se incheie.
Motivul? Un pictorial extrem de sexy pe coperta unei reviste romanesti. Poate prea sexy, daca ar fi sa ne luam dupa reactiile aparute in presa locala, dar mai ales cea internationala. Intrebarea de pe buzele tuturor ramane una singura: in timp ce tara o duce din ce in ce mai rau, e normal pentru un ministru sa pozeze in ipostaze provocatoare in reviste glossy?

Citeste si Elena Udrea si Radu Mazare se dueleaza in pictoriale sexy. Cine crezi ca e mai tare? VIDEO

Tot in aceasta saptamana a fost si ziua de nastere
a presedintelui Traian Basescu. Cu ocazia onorabilei varste de 60 de ani, Basescu a chemat la vila din Snagov toata crema politicii romanesti. Senatorii, deputatii si ministri au adus cadouri, au dansat si s-au distrat in cinstea presedintelui.

Citeste si Traian Basescu schimba prefixul. Uite cati ani a implinit presedintele tarii!

 

Taguri: