Adina Buzatu si-a rasfatat fiica de ziua ei cu un cadou extrem de scump. Vezi despre ce este vorba!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:05

Adina Buzatu nu se uita la bani cand e vorba de fiica ei, asa ca anul acesta si-a propus sa ii faca un cadou inedit.

Designerul i-a cumparat fiicei ei Sara, nu o masina, nu bijuterii, ci un cal in valoare de 10 000 de euro. Sara nu a stiut de surpriza si cand l-a vazut nu i-a venit sa creada ca a primit un asemenea cadou, mai ales ca mama ei a pacalit-o si a dus-o in parc fara sa sufle o vorba despre surpriza.

Fiica Adinei Buzatu si-a luat rolul in serios de stapana a lui Safir si se antreneaza zilnic impreuna cu el si chair vrea sa mearga la competitii.
Safir, in varsta de 3 ani, stie deja cine ii e stapanul si ii asculta Sarei toate comenzile, dovada a fost si demonstratia pe care a facut-o fiica Adinei chiar in platoul emisiunii Cancan Tv.

Adina spune ca Sara este un copil modest si nicidecum nu si-a dorit un cadou scump. Este un copil model deoarece are numai zece pe linie la scoala. "Sara nu a cerut niciodata ceva extravagant si consider ca acest cal nu este un moft, ci o ajuta sa se dezvolta."
Sara spune ca nu e dificil sa lucreze cu el, "doar ca e putin incapatanat deoarece nu im prea asculta comenzile, asta si pentru ca e foarte tanar si mai are pana se acomodeaza."

 

Taguri: