Toamna asta, rosu este culoarea sezonului! Iti place trendul?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:05

Petreci ore intregi defiland prin fata oglinzii, fara sa stii cu ce sa te imbraci ? Ai sifonierul plin si totusi nu stii cum sa combini hainele ca sa te avantajeze cat mai mult? Vine un eveniment important in viata ta si nu stii cum ai putea sa stralucesti? Sau vrei pur si simplu sa te pui la curent cu ultimele noutati in materie de moda? Daca ai raspuns “DA!” la cel putin o intrebare, afla ca in fiecare joi, Kanal D vine in ajutorul tau!

Saptamana asta vorbim despre culoare. Mai precis, vorbim despre culoarea cea mai expresiva din curcubeul garderobei fiecarei femei: rosu. Culoarea e in topul trendurilor din acest sezon, dar asta nu inseamna ca ne putem permite sa aruncam pe noi orice articol de culoare rosie si sa ne consideram "la moda". Iata de ce trebuie sa tii cont pentru ca toamna asta sa stralucesti in rosu!

Nuanta ta de rosu. Doamnele si domnisoarele stiu foarte bine ce fel de rosu le complimenteaza cel mai bine, dupa culoarea rujului preferat.
Aceeasi regula ar trebui sa se aplice si aici. Trebuie sa-ti gasesti nuanta care se potriveste perfect cu culoarea tenului tau, care iti complimenteaza perfect culoarea ochilor si a parului, fara sa domine intregul tau look. Daca nu stii ce fel de rosu te completeaza perfect, s-ar putea sa iti ia cateva incercari, dar merita!

Increderea in sine. Rosul este destinat celor care vor sa impresioneze si sa atraga atentia.
Daca nu esti sigura ca ai putea purta cu incredere un intreg ansamblu condimentat cu aceasta culoare, incearca mai intai niste accesorii. Bratari, cercei, pantofi sau genti rosii, asortate cu stil, iti pot conferi aceeasi alura, fara a te individualiza prea tare in multime.

Lady in red. E greu sa porti ca la carte un outfit in intregime rosu. Cele mai bune ocazii pentru a defila in rosu din cap pana in picioare sunt evenimentele mai formale, la care te poti imbraca intr-o rochie lunga, rosie, un compleu sau o rochie midi.
Nu te sfii sa asortezi si culoarea rujului, dar asigura-te ca se potriveste perfect cu nuanta tonului, a ochilor si a parului.

 

Taguri: