Uite cele INFRICOSATOARE masti de Halloween! Ce zici, s-ar speria prietenii tai? GALERIE FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:09

In aceasta seara mare parte a cluburilor din tara se pregatesc de party si nu orice fel de petrecere, ci una dedicata sarbatorii americane, Halloween.

Asa ca nu trebuie decat sa-ti pregatesti costumul si sa iti stabilesti o traiectoria precisa din aceasta seara, cel putin pana ajungi acolo ca apoi tot ce se va intampla va ramane in club, asta daca nu gandeste vreun amic sa te filmeze si sa te puna apoi pe YouTube.

Si cum toata lumea va fi costumata se vor face poze fara oprire deoarece nu se intampla ca in fiecare seara sa mergi imbracat intr-un personaj ales de tine, la o petrecere.


Astfel, in galeria foto atasata mai jos poti vedea unele dintre cele mai infioratoare masti pe care le-ai putea purta. Sunt atat de groaznice incat nu ti-ai dori ca noapte sa te intalnesti cu o asemenea persoana pe strada. Si daca de Halloween, teoretic, costumul ar trebui sa fie terifiant acestea sunt cele mai bune variante. Vezi GALERIA FOTO!

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.