Adelina Pestritu: "Mi-am vandut telefonul, ceasul si motorul pentru ca Liviu avea datorii la camatari"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:10

Invitati speciali in platoul "CanCan TV" care sa arbitreze "scandalul" dintre Adelina Pestritu si Liviu Varciu au fost Adriana Bahmuteanu si Augustin Viziru, care au incercat sa descopere adevarul din spatele dragostei cu nabadai mai sus amintite.

"Eu ce am vazut la Liviu aseara m-a surprins cata putere are, in primul rand da dovada de coloana vertebrala si o spune din toata inima fara sa fie nicio problema", a spus Augustin Viziru.

 

Intrebat daca sufera teribil dupa ea, Viziru a mai adaugat: "Si asa ca sa fac o mare paranteze eu nu-l suportam pe Liviu si cand am avut ocazia sa-l cunosc personal si mi-am dat seama ca el sufera de afectiune si isi doreste sa o iubeasca pe Adelina.

imi pare rau dar el este foarte puternic".

 

Imediat dupa acest moment a intervenit Adriana Bahmutean u care a precizat faptul ca ea tine cu adevarul si ca dragostea cu nabadai nu este deloc usoara.

 

In continuare Adelina Pestritu a spus ca poate o sa-l iubeasca toata viata pe Liviu pentru el este barbatul alaturi de care a fost in fata altarului, si este normal sa simta acest lucru.

Dar cu toate acestea a deranjat-o atunci cand el a acuzat-o ca a stat cu el pentru bani si ca acesta ar fost adevaratul motiv al divortului.

 

Tot ea a inceput sa dea din casa si sa spuna anumite detalii picante din viata de cuplu alaturi de Liviu. Astfel si-a adus aminte de un episod in care Liviu a fost in club si a plecat de acolo in hotel cu o blonda, mai tarziua acesta i-a recunoscut Adelinei ce a facut de fapt in acea seara.

"Da am fost cu o blonda, dar mi-a facut doar sex oral, si in acel moment a intervenit Augustin Viziru care a intrebat-o de ce vorbeste asa despre Liviu", I-ar fi spus nevestei in acea perioada.

 

Dupa care aceasta a spus l-a acuzat pe Varciu ca ar fi ascuns bani de ea in timp ce ei ii spunea ca mai au doar 50 de lei bani de mancare si ulterior Adelina i-ar fi gasit 2500 de euro ascunsi in casa.

Moment in care ea nu a inteles de ce acesta ascunde banii de ea: "De ce sa tina banii ascunsi de mine?".

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Apoi Adelina a recunoscut ca tinea legatura cu fostul ei iubit si ca de la

acesta avea bani in cont pe care tot cu Liviu i-a cheltuit in cele din urma.

 

Dupa pauza publicitara Adelina si Augustin Viziru au intrat intr-un conflic legat de faptul ca barbatul i-a luat apararea lui Varciu si la acuzat pe acesta ca se baga in realatia lor desi nua fost langa ei in aceste momente pentru ca cei doi nu erau prieteni in perioada respectiva.

 

"Are un suflet bun si il admir ca a venit aici si ca a avut curaj sa recunoasca toate sentimentele lui si el are un suflet bun si este un om bun", a spus Augustin luandu-i apararea lui Liviu.

La care Adelina a punctat: ”Mi-am vandut telefonul, ceasul si motorul pentru ca Liviu avea datorii la camatari si ma mai poate acuza cineva ca am fost materialista. Daca eram materialista eram acum cu cineva care are bani”.

 

 

 

Taguri: