Oana Zavoranu: "Pepe a fost un om fara greseala si oricum nu va mai iubi pe nimeni cum m-a iubit pe mine". Afla mai multe!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:11

Oana Zavoranu a venit in emisiunea "CanCan TV" pentru a face cunostinta cu cea care s-ar putea sa fie viitoarea sotie a fostul ei sot, Pepe. Oana a venit imbracata intr-o tinuta extrem de provocatoare care a starnit admiratia Andreei Mantea.

Imediat dupa caest moment Oana a vazut filmulteul in care Pepe a fost surprins de paparazzi "cum iesea de la masa alaturi de fiica sefului clanului Pastrama, desi el sustine ca nu are nicio treaba cu ea.

 

Tot in acest vide a fost intervievat si tatal lui Pepe care a vorbit destul de urat despre Oana fapt ce a deranjat-o pe vedeta.

 

”Ar trebui sa par interesata de subiectul ca se insoara Pepe? Asadar, pe domunul Talent pe care eu l-am stimat foarte mult, pe mine nu m-au vrut, dar

Pepe in acel moment a fost un barbat adevarat si a renuntat la familie. Eu era sa fiu si batuta de familia lui Pepe pentru ca nu erau deacord cu relatia noastra si probabil lor nu le conveneau ca sunt romanca si probabil dusi si de ceea ce se scria in ziare a iesit un scandal foarte urat si acesta a fost motivul pentru care au fost certati trei ani de zile.
Eu m-am suparata foarte tare cand a aparut la televizor, dupa despartirea de Pepe si a vorbit foarte urat de mine, desi Pepe l-a avertizat sa nu zica nimic urat de mine. Da este potrivita pentru Pepe. Eu cred ca este ceea ce-i trebuie lui Pepe. Nu este nicio manevra de-a mea, eu nu cunosc pe nimeni din familia Pastrama. Mie mi s-a confirmat ca ar fi in prag de a se casatori cu acesta domnisoara
", a declarat Oana la "CanCan TV".

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: Geta Sterp, pregătiri pentru nunta lui Iancu: „Ce fac cu atâția bani? Dar nu trebuie să dau la nuntă la Iancu, că sunt soră? Trebuie să îi dăm cinste mare.”

 

Cu toate acestea ea a spus ca a avut o casnicie foarte reusita cu Pepe.

"Da, poate am gresit si nu s-a terminat pentru ca a aparut un alt barbat in viata mea. Pepe a fost un om fara greseala. Pepe oricum nu va mai iubi pe nimeni cum m-a iubit pe mine si orice femeie va urma va trai in umbra mea. Pepe merita sa aiba o femeie frumoasa si desteapta", a mai adaugat Oana.

 

 

 

Taguri: